Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Studie- och yrkesvägledning (SYV)

Har du frågor kring gymnasie-, vuxenutbildning eller högskolestudier samt regler för behörighet och studieekonomi är du välkommen att boka tid hos studie- och yrkesvägledare på Kompetenscentrum. Studievägledning är en hjälp som är öppen för alla medborgare bosatta i Hylte kommun som vill veta mer om sina möjligheter till utbildning, yrkesval och kärriärmöjligheter.

I ett samtal med en studie- och yrkesvägledare diskuterar du exempelvis tidigare erfarenheter från skola och arbetsliv, behörighet till gymnasiala eller eftergymnasiala studier och eventuellt behov av att komplettera kurser för att få behörighet. Kontakta gärna studievagledare@hylte.se för mer information eller tidsbokning.

Observera! För att studie- och yrkesvägledarna ska hinna förbereda sig för ett eventuellt möte med dig är det viktigt att du bokar din tid med några dagars marginal och mellanrum. Är du exempelvis intresserad av att boka in ett möte på en måndag, boka gärna då veckan innan, exempelvis redan på onsdag eller torsdag så att din bokning kan registreras och administreras av studie och yrkesvägledarna.

Inga fysiska besök hos studie- och yrkesvägledarna för tillfället

Just nu tar studie-och yrkesvägledarna inte emot några fysiska besök, utan du kommer bli kontaktad av en studie-och yrkesvägledare innan din bokade tid via e-post eller telefon. Vi kan genomföra videosamtal under din bokade tid om det önskas. Se till att din e-postdress och telefonnummer fylls i korrekt.

Kontakt