Gymnasieskola i Hylte

Använd alternativet 1080p för bästa bildkvalité i videospelaren

På gymnasieskolan i Hylte kommun kan du som elev studera dessa program:

För elever med behörighet erbjuds det även andra gymnasieutbildningar i Halland som det finns samlad information om på webbplatsen www.gymnasiehalland.se Länk till annan webbplats..

Elevinformation och Studie- och yrkesvägledning

För dig som studerar hos oss finns information och länkar samlade under Elevinformation. Du kan även kontakta Studie- och yrkesvägledare för att få svar frågor om gymnasie-, vuxenutbildning eller högskolestudier samt regler för behörighet och studieekonomi.

Är du ny i Sverige?

Introduktionsprogrammet – Språkintroduktion
Språkintroduktion är till för ungdomar som nyligen har kommit till Sverige. Utbildningen fokuserar på svenska språket för att eleven ska kunna gå vidare till något annat program i gymnasieskolan, eller till annan utbildning. Läs mer på fliken introduktionsprogrammen.

Välkomna på öppet hus den 23 april

Lördagen den 23 april mellan klockan 10:00 och 13:00 anordnar Hylte kompetenscentrum Öppet hus. Det spelar ingen roll om du är niondeklassare, anhörig, vårdnadshavare eller invånare, alla är hjärtligt välkomna att ta del av vad kompetenscentrum kan erbjuda!

Här får du möjligheten att se vilket utbud som finns, titta på våra lokaler som har hög digital standard, ta en fika samt ställa frågor till våra lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare. I samarbete med Hyltebiblioteken arrangeras även en bokloppis. Dessutom visas en mindre konstutställning med verk från elever.

Det finns många möjligheter på hemmaplan för både ungdomar och vuxna. Läs gärna mer på hylte.se/utbildningbarnomsorg/gymnasieskola Öppnas i nytt fönster.

Du hittar kompetenscentrum på Hantverksgatan 9 i Hyltebruk.

Ingen anmälan krävs, välkomna!

Planerat innehåll:

• Besök våra lokaler och mingla med lärare och personal
  • Kurser och utbildningar, studieinformation
  • Konstutställning