Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Psyklyftet 2021 anordnas i november

Den psykiska ohälsan ökar i samhället och är en av vår tids stora utmaningar som dessutom blivit än mer aktuell att uppmärksamma under rådande pandemi. Därför arrangerar Hylte kommun tillsammans med Region Hallands lokala nämnd i Hylte Psyklyftet med syfte att sprida kunskap, synliggöra vad psykisk (o)hälsa är och vad vi kan göra för att stärka den psykiska hälsan.

Psyklyftet 2021 kommer att anordnas under hela november månad

Under Psyklyftet erbjuds olika typer av aktiviteter och initiativ som är till för hela kommunens befolkning samt medarbetare. Exempel på aktiviteter som kan arrangeras är föreläsningar, workshops och dialoger för att sprida kunskap, samtala och dela erfarenheter. Men det kan också vara något helt annat.

Har du eller din organisation en idé som ni skulle vilja bidra med?

Alla initiativ och idéer som på något sätt har en koppling till psykisk hälsa är välkomna! Vill du ha tips och inspiration kan du titta i förra årets program nedan.

Program Psyklyftet 2020 Öppnas i nytt fönster.

Är du intresserad och har ett iniatiativ du vill genomföra är du välkommen att skick in din idé via kommunens e-tjänst nedan. Vi behöver ha in ditt förslag senast fredagen den 10 september.

E-tjänst - Intresseanmälan för aktiviteter under Psyklyftet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka in Psyklyftet i din almanacka redan nu och håll dig uppdaterad på hylte.se/psyklyftet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för den senaste informationen.

Psylyftet samordnas av Karin Lövgren, folkhälsoutvecklare i Hylte kommun och Kerstin Delefelt, social hållbarhetsstrateg på Region Halland. Du kan kontakta dem om du har frågor eller funderingar kring Psyklyfet. De hjälper gärna till.

Kontaktuppgifter:
Karin Lövgren - Folkhälsoutvecklare
Telefon: 0723 - 96 70 41
E-post: Karin.Lovgren@hylte.se

Kerstin Delefelt - Social hållbarhetsstrateg
Telefon: 0729-87 14 92
E-post: Kerstin.Delefelt@regionhalland.se

Kontakt