Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2017-04-21

Kommunhusets nya entré och lunchöppet för kontaktcenter

Ny entré Hylte kommunhus

Efter invigningen är ny ingång för alla besök till kommunhuset entrén på hörnet mellan Storgatan och Fabriksgatan.

Tisdagen den 25 april öppnar kommunens kontaktcenter upp sin verksamhet i nya lokaler i markplan och kommunhuset får därmed en ny entré. Ingång för besökare blir i fortsättningen i hörnet mellan Storgatan och Fabriksgatan. På grund av invigningen av lokalerna stänger kommunhuset redan kl. 11.30 på tisdagen. Från och med onsdagen den 26 april inför kontaktcenter lunchöppet.

Ny entré gäller från och med tisdag 25 april kl. 12.30

Den 25 april kl. 12.00 invigs kontaktcenter och den nya entrén på hörnet mellan Storgatan och Fabriksgatan öppnas upp. Samma dag stängs den gamla kommunhusentrén kl. 11.30. Det gäller både ingången vid Apoteket och ingången mot kommunhusparkeringen. Dessa två ingångar blir istället enbart personalingångar.

I samband med att entrén flyttas till Storgatan/Fabriksgatan reserveras fyra parkeringsplatser på centrumparkeringen för besökare till kommunhuset. De fyra platserna är uppmärkta.

Stänger kl. 11.30 för förberedelser

På grund av förberedelser inför invigningen av lokalen stänger kommunhuset redan kl. 11.30 på tisdagen. Varmt välkommen att vara med när kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S) inviger Hylte kommuns nya entré för kontaktcenter kl. 12.00. Samling sker precis utanför entrén.

Lunchöppet från och med onsdag 26 april

De nya öppettiderna för kontakt med kommunens verksamheter via kontakcenter är:

  • Måndag kl. 8.00–18.00
  • Tisdag-torsdag kl. 8.00–16.30
  • Fredag kl. 8.00–14.00

Kontakt