Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hyltebiblioteken erbjuder möjlighet att beställa böcker för avhämtning

Alla bibliotek i kommunen är just nu stängda för allmänheten. Det gäller även meröppet. Men från och med måndagen den 11 januari erbjuder Hyltebiblioteken istället möjligheten att beställa böcker och andra medier för avhämtning. Det innebär att man lämnar ut förbeställda böcker vid bokade besök och att material överlämnas på ett smittsäkert sätt.

På biblioteket i Hyltebruk innebär de nya rutinerna att beställningar och tidsbokning sker via e-post eller telefon, och att böcker och andra medier sedan hämtas ut i DigidelCenter, Fabriksgatan 1 i Hyltebruk.
Utlämnandet kommer att ske på ett så smittsäkert sätt som möjligt med personal och besökare på behörigt avstånd från varandra. Plexiglas finns på plats för att förhindra smittspridning.

På filialerna i Unnaryd och Torup sker avhämtning i bibliotekens entréer under ordinarie öppettider. Även här krävs tidsbokning via telefon eller e-post. Innerdörrarna till filialbiblioteken hålls stängda och det finns inte möjlighet att låna material utan att ha bokat tid innan.

Öppettider, e-postadresser och telefonnnummer för de olika biblioteken hittar du här. Öppnas i nytt fönster.

Kontakt