Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Friskvårdskurs för par

Familjerådgivningen i Halmstad-Hylte erbjuder kurs i friskvård för parrelationer. Om man vill ta chansen att utvecklas sitt förhållande så finns möjligheten i kursen PREP.

PREP är en kurs i hur man kan bli tydligare i att uttrycka sina förväntningar och att lära sig kommunicera utan att konflikter behöver uppstå. PREP vänder sig till par som:

  • vill avsätta tid för viktiga samtal
  • vill lära sig att prata med varandra på ett bättre sätt
  • vill lära sig lite om problemlösning
  • vill ta vara på glädjen i relationen

PREP är inte terapi utan ett pedagogiskt program. Varje par arbetar enskilt med speciella uppgifter. Ni behöver alltså inte vara orolig för att behöva "lämna ut sig" inför andra. Exempel på några teman för kursen är "förväntningar på förhållandet", "konfliktmönster", "sensualitet, intimitet och sexualitet" och "grundvärderingar".

Anmälan till PREP

Kursen planeras starta i Halmstad tisdag den 9 februari kl 17.15 -19.30. Därefter ytterligare fem träffar tisdagskvällar samma tid. Kostnaden för kursern är 500 kr/par, inklusive kursmaterial och fika. Kurslokal är Familjerådgivningen, Karl XI:s väg 61 i Halmstad, våning 5.

Anmälan sker till någon av nedan kontaktpersoner senast 29 januari, men helst snarast då det är begränsat antal platser. Anmälan är bindande och inbetalningskort skickas ut innan första träffen.

Kontakt