Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Samordningsenheten

Samordningsenheten på Omsorgskontoret ansvarar för nyrekrytering av undersköterskor till den kommunala äldreomsorgen. Varje sommar är vi till exempel i stort behov av vikarier, undersköterskor och vårdbiträden. Som timavlönad vikarie inom Omsorgskontoret ska du kunna arbeta med kort varsel.

Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom Omsorg i Hemmet och äldreboende. Är du engagerad och har ett stort intresse för människor? Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Samordningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet Heroma Web. Som vikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om vikariat sker via SMS.

Vill du arbeta som timvikarie inom vård och omsorg?

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom vård och omsorg kan du läsa mer om hur du ansöker och vilka krav som gäller i länken nedan.

Kontakt