Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Studenter och unga

Feriearbete för gymnasieungdomar

Som feriearbetare utför du arbetsuppgifter utanför ordinarie arbetsområde och du kommer att ha en utsedd handledare under din arbetsperiod. Du som har gått ut första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Hylte kommun är välkommen med din ansökan.

Läs mer om feriearbete för gymnasieungdomar

Framtidskraft - sommarjobb

Du som är mellan 16-19 år i sommar kan söka sommarjobb som Framtidskraft – en satsning för att ge dig som ung möjlighet att sommarjobba i någon av Region Hallands verksamheter.
Ansökan öppnar 6 mars.

Läs mer om Framtidskraft Öppnas i nytt fönster.

UngDrive

UngDrive vänder sig till ungdomar i åldrarna mellan 15-19 år och pågår under sommarlovet. Satsningen bidrar till att stimulera ungdomars förmåga att starta och driva företag, vilket på sikt kan leda till fler arbetstillfällen i regionen. Det är ett sätt att tidigt skapa intresse för eget företagande och ger möjligheter att testa idéer och få kunskap om vad det innebär att driva ett företag.

Läs mer om UngDrive Öppnas i nytt fönster.

Hyltes naturvärdar

I samarbete med Region Halland kan vi nu erbjuda unika arbetstillfällen under sommaren 2023 som Hyltes Naturvärdar. Hylte kommun är en inlandsdestination som blommar upp framför allt under sommaren. Som Hyltes Naturvärd kan du vara med och bidra till att hjälpa turister och invånare att ta hand om vår fantastiska natur på ett hållbart sätt.

Läs mer om Hyltes naturvärdar

Teater Halland söker ungdomar som vill spela teater i sommar

Tycker du om att spela teater? Vill du ha det som sommarjobb? Teater Halland söker ungdomar som under några veckor i sommar spelar teater för barn på olika platser i Halland. Välkommen att söka!

Läs mer om Teater Hallands sommarjobb

Kontakt