Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Hylte Fritidsgård

Hylte Fritidsgården är för dig som har börjat årkurs 7 och upp till 18 år. Fritidsgården är en plats dit du kan gå för att fika, lyssna på musik, plugga, spela biljard och tv-spel, hänga med kompisar, träffa fritidsledare och mycket annat.

Det är viktigt att alla ungdomar som kommer till fritidsgården har inflytande på verksamheten och känner sig delaktiga. Hylte Fritidsgård utgår från kommunens värdegrund i arbetet med att skapa en meningsfull och välkomnande fritidsgård. Värdeorden trygghet, delaktighet, stolthet och framtidstro genomsyrar verksamheten.

Du hittar Hylte Fritidsgård på Torggatan 3 i Hyltebruk. Ta del av öppettiderna så att du vet när du kan gå till fritidsgården.

Följ Facebooksidan Hylte Fritidsgårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Hylte Fritidsgård på Instagramlänk till annan webbplats så får du aktuell information om vad som händer. 

Information om den mobila fritidsgården finns i länken nedan:

Mobil fritidsgård

Fritidsgården öppen igen – men med restriktioner

Äntligen har Fritidsgården öppnat igen, även om det är med anpassningar till Corona-pandemin. Vi följer skolans rutiner genom att separera årskurserna åt. För att få vara på fritidsgården behöver man alltså boka sig och information om hur man gör det finns på Hylte Fritidsgårds Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, samt i det här dokumentetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider 

Torsdagar:
15:30-17:00 årskurs 7
18:00-20:00 årskurs 8

Fredagar:
15:30-17:00 årskurs 9
18:00-20:00 gymnasiet

Vi har också startat en digital fritidsgård på discord som är öppen tisdag, onsdag och torsdag för alla i årskurs 7 och upp till 18 år. Hur man tar sig dit finns även det beskrivet på fritidsgårdens Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakt