Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Camp Vallsnäs

I flera år har Hylte Kommun arrangerat daglägret Camp Vallsnäs för kommunens skolelever i åk 4–6. Lägret anordnas vid MHF-gården på Vallsnäs utanför Unnaryd och bjuder på roliga aktiviteter, spännande äventyr och allt det där andra som hör till ett riktigt bra läger. Det finns också tid för att bada, paddla kanot och andra sommaraktiviteter.

Camp Vallsnäs pågår måndag–torsdag under veckorna 25 och 26 och det finns plats för 100 barn per vecka. Personal från Hylte Fritidsgård kommer att besöka alla skolor och informera om lägret och lämna en inbjudan.

Hurra, Camp Vallsnäs blir av även 2020!

På grund av Corona-läget har vi alla behövt anpassa oss och våra liv och det gäller även oss på Hylte Fritidsgård. Därför har vi fått lov att krympa Camp Vallsnäs i år och har bara 39 platser per vecka. Tillsammans med personal blir vi 50 personer och det är den maxgräns som vi har att förhålla oss till.

Det betyder också att vi skjuter upp årets Vilda Västern-tema och lägret kommer detta år att ha temat ”Sommar-skoj”. Det blir precis lika roligt som förut, men lite mindre grupp.

Anmälan stängd

Anmälan till Camp Vallsnäs 2020 är nu stängd och alla plaster är utdelade.
En bekräftelse gick under vecka 20 ut via e-post till de anmälda som fått en plats till årets Camp Vallsnäs.

Busstider för bussar till Camp Vallsnäs

Vecka 25
Buss 1: 28 personer
Torup station 8.00
Elias Fries 8.15
Örnatorget 8.25

Buss 2: 11 personer
Hälghult 8.15
Landeryd Gamla affären 8.20
Långaryd Nyby krysset 8.30
Unnaryd torget 8.50

Vecka 26
Buss 1: 28 personer
Torup station 8.00
Rydö tågstation 8.05
Elias Fries 8.15
Örnatorget 8.25

Buss 2: 11 personer
Drängsered Krysset 8.00
Brännö Busshållplats 8.15
Kinnared skola 8.20
Unnaryd torg 8.50

Alla bussar beräknas anlända till Camp Vallsnäs 09:00.
Bussen hem lämnar Camp Vallsnäs 15:00 och tar samma väg tillbaka med hållplatserna och intervallerna i omvänd ordning.

Behandling av personuppgifter

Vi samlar in ovan lämnade personuppgifter om dig och ditt barn i syfte att försäkra fritidsgårdens personal att barnet har tillåtelse att delta på Camp Vallsnäs och att vi har kontaktuppgifter till vårdnadshavare att använda vid behov.

Informationen samlas in av Hylte kommun, och det är kultur- och folkhälsonämnden i Hylte kommun som är personuppgiftsansvarig. Vi delar inte dina eller ditt barns personuppgifter med någon tredje part.

Samtycket är giltigt tills aktiviteten är genomförd och uppgifterna tas sedan bort. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta Lena Siljebo, gruppledare på Hylte Fritidsgård. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller ditt barn, eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av era personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på 0346-88 60 08. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar era personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Kontakt