Camp Vallsnäs

I flera år har Hylte Kommun arrangerat daglägret Camp Vallsnäs för kommunens skolelever i årskurs 4–6. Lägret anordnas vid MHF-gården på Vallsnäs utanför Unnaryd och bjuder på roliga aktiviteter, spännande äventyr och allt annat som hör ett riktigt bra läger till. Lägret bjuder på bad, kanotpaddling och en massa andra sommaraktiviteter. Varje år har ett eget tema som meddelas när personal från Hylte Fritidsgård kommer ut i skolorna och informerar om årets läger.

I vanliga fall

Camp Vallsnäs pågår måndag till torsdag under veckorna 25 och 26 och det finns plats för 100 barn per vecka. Personal från Hylte Fritidsgård kommer att besöka alla skolor och informera om lägret och lämna en inbjudan.

2021

På grund av Coronaläget har vi alla behövt anpassa oss och våra liv, och det gäller även oss på Hylte Fritidsgård. Vi tvingades därför att krympa Camp Vallsnäs förra året till endast 39 platser per vecka under de två veckor som lägret pågick. I år gör vi likadant, men med den skillnaden att vi nu utökar antalet veckor till tre för att på så vis ge fler barn möjlighet att vara med. Tillsammans med personal blir vi 50 personer per vecka. Personalen från Hylte Fritidsgård kommer heller inte ut till skolorna utan skoladministratörerna på de olika skolorna ansvarar för att se till att alla barn i årskurs 4–6 får en inbjudan till lägret.

Kommunstyrelsen har tagit beslutet att det inte ska kosta något att åka på Camp Vallsnäs-läger varför inga fakturor skickas ut i år.

Anmälan

Anmälan kommer att ske digitalt, den öppnar den 26 april och stänger den 16 maj. Vi kommer att sortera anmälningarna i den ordning de kommer in och en länken läggs upp här innan den 26 april.

Följ den här länken för att komma till anmälan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ den här länken för att hitta den QR-kod du behöver för anmälan.öppnas i nytt fönster