Simskolor vårterminen 2021

Läs noga igenom kriterierna för varje simskolegrupp innan du anmäler ditt barn då det är viktigt att barnen hamnar i rätt grupp från början för att känna sig trygg och kunna utvecklas i simskolan. Detta gör du på flikerna krabban, grodan, fisken och hajen till vänster i listan.

Barnen kan gå i samma grupp flera omgångar för att nå sina mål med simningen. Alla barn är unika och lär sig olika snabbt.

Det är begränsat antal platser i varje grupp därför har barn boende i kommunen företräde.

För att minska trängsel i dusch och omklädningsrum byter barnen om gruppvis. Lista för vilket omklädningsrum som ert barns grupp är tilldelat finner ni på dörrarna till omklädningsrummen. Gå inte in i duscharna innan gruppen före er är klar. Vi rekommenderar att barnen duschar hemma efter simskolans slut för att minimera smittspridningen.

Simskolor vårterminen 2021

14.35-15.05

17.15-17.45

Mirjana

Hajen

17.50-18.20

Mirjana

Sandra

Krabban

14.35-15.05

Sandra

15.10-15.40

Tilda

14.35-15.00

Helena

Simskolan innehåller 10 lektioner med uppehåll i samband med barnens skollov. Ett av tillfällen är klädsim.

Kostnad för att medverka i simskolan är 530 kr (varav serviceavgift 30 kr) och ska betalas direkt vid bokningstillfället via vår webbokning. Om du inte har ett chipkort sedan tidigare tillkommer en engångskostnad på 75 kr. Vid första simskoletillfället köper du ett chipkort i receptionen för att kunna passera grinden, alternativt får ditt gamla chipkort omprogramerat.

Bokningen öppnar vecka 7 och simskolestarten är v. 9. Anmälan sker via webben. Pga. rådande situation med Covid-19 får endast en vuxen följa med simskolebarnet till lektionen, detta innebär att syskon inte får följa med in. Tryck på länken nedan för att komma till webbokningen.

Boka simskola härlänk till annan webbplats