Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Välkommen till Örnahallens Hälsocenter

Verksamheten på Örnahallens Hälsocenter håller öppet som vanligt tillsvidare och vi följer kommunens direktiv i frågan.

I övrigt hänvisar vi till följande:

  • Om man är sjuk måste man hålla sig hemma
  • Alla invånare behöver iaktta extra noggranna hygienrutiner (handtvätt, hosta/nysa i armvecket)

 

Örnahallens Hälsocenter erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter. Målet är att du som kund ska kunna besöka hälsocentret för att främja den egna hälsan samtidigt som du har väldigt roligt. Mottot är att nyttan blir större om du förenar den med nöje och att ett aktivt liv är ett lyckligt liv. Oavsett ålder, kön och träningsbakgrund är alla hjärtligt välkomna att besöka Örnahallens Hälsocenter!

Örnahallen har åter öppnat!

Örnahallen åter öppnat upp simhall, gruppträning, omklädningsrum och sporthall efter renoveringen och välkomnar alla till upprustade och fräscha lokaler. Vi hälsar alla nya och gamla besökare varmt välkomna.

Vi vill passa på att informera om följande:

  • I samband med renoveringen har samtliga skåp i simhallsomklädningsrummen bytts ut. Du behöver framöver ha ett hänglås för att kunna låsa in dina saker. Har du inget eget finns det hänglås att köpa i receptionen under receptionens öppettider.
  • Omklädningsrummen för gym- och simhallsgäster samt bastun kommer inledningsvis att följa simhallens öppettider. Öppettiderna för omklädningsrummen kommer dock så snart som möjligt att utökas och i högre utsträckning anpassas till tiderna för gymmet.
  • Maxtid för bad. Vid högt besökarantal kommer besökstiden i badet vara max 2 timmar. Insläppsstopp kan förekomma.
  • Med start från tisdag 21/1 kommer vi på Örnahallen åter bedriva simskoleverksamhet under eftermiddagarna. Observera att under dessa tider kan lilla bassängen samt motionsbanorna vara reserverade för simskolorna.
  • För allas trygghet och trivsel är det viktigt att vi alla tar ett gemensamt ansvar och följer våra gemensamma förhållnings- och ordningsregler. Läs gärna igenom dem igen. Du hittar dem via följande länk: Örnahallens förhållnings- och ordningsregler
  • För de senaste uppdateringarna och aktuell information, läs mer i vårt Nyhetsarkiv eller på Örnahallens Facebooklänk till annan webbplats.

Kontakt