Föräldrar Emellan i Hylte

Är du intresserad av att stärka dig i din föräldraroll och få kontakt med andra vårdnadshavare och vuxna som har barn och unga i sin närhet? Föräldrar Emellan i Hylte är ett nätverk som erbjuder kostnadsfria föreläsningar och aktiviteter som berör ämnen som har med föräldraskapet att göra. Föräldrar Emellan i Hylte är ett samarbete mellan Region Hallands lokala nämnd i Hylte och Hylte kommun.

Besök gärna Föräldrar Emellans Facebook-sida där du har möjlighet att diskutera och påverka innehållet på föreläsningar och aktiviteter.

Broschyr: Barns rättigheter och föräldrars ansvar

Att ge stöd till vårdnadshavare är en viktig samhällsinsats för att stärka jämlik hälsa och skapa positiva förutsättningar för alla barn och unga. Hylte kommun i samverkan med Länsstyrelsen i Hallands län och Region Halland har sammanställt broschyren Barns rättigheter och föräldrars ansvar, som ger information till dig som är förälder eller vårdnadshavare enligt FN:s Barnkonvention.

I avsnittet Hit kan du vända dig finns information om vart du kan vända dig i Hylte kommun för att få stöd i ditt föräldraskap.