Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Unnaryds bibliotek

Begränsad service på Hyltebiblioteken - Låna, Lämna, Gå.

Just nu har vi begränsad service på biblioteken på grund av de skärpta allmänna råd för covid-19 som började gälla from 3 nov. Biblioteket kan tyvärr inte vara en mötesplats just nu. Alla sittplatser är stängda.
Är du frisk kan du uträtta snabba ärenden, men vi ber dig att inte stanna längre än nödvändigt i bibliotekets lokaler. Tack för att du hjälper till att stoppa spridningen.

Via denna länk kan du läsa mer om de nya lokala råden för Halland och Hylte kommun på grund av covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Välkommen in till Unnaryds mysiga bibliotek för att botanisera bland böcker och andra medier. Här finns såväl en vuxenavdelning som en barn- och ungdomsavdelning med romaner, deckare, lättlästa böcker samt facklitteratur inom olika ämnen. Du kan läsa tidskrifter och dagstidningar. Här finns även talböcker, ljudböcker och hyrfilm. En del böcker har fått egna speciella hyllor, till exempel jakt, fiske och skog, och hembygd.

Saknar du något? Du är välkommen att lämna inköpsförslag, antingen direkt till personalen i biblioteket eller via bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Biblioteket kan också erbjuda inlån av böcker från de andra Hyltebiblioteken.

​Internet och wifi

Biblioteket erbjuder tillgång till internetuppkopplad dator som det är kostnadsfritt för allmänheten att använda. Välkommen att boka tid. Om du har en egen enhet med dig så kan du komma åt internet via bibliotekets fria wifi.

Öppettider Unnaryds bibliotek


Måndag

14.00-19.00

Torsdag

9.00-12.00

 

14.00-18.00

 

Kontakt