Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Hylteappen

Hylteappen

Vad händer i ditt närområde? I Hylteappen kan du hålla dig uppdaterad om vad som pågår runt om i kommunen, få information från Hylte kommun och ta del av aktuella aktiviteter.

Under våren 2022 lanserar Hylte kommun en app i syfte att öka tillgängligheten gentemot invånare och andra som vill veta vad som händer i kommunen. I appen kommer relevant information att samlas på ett ställe – anpassat utifrån de intressen och geografiska områden som du uppger att du har ett intresse för.

Innehållet och funktionaliteten i Hylteappen kommer att fortsätta utvecklas efter lansering. Vi vill gärna veta vad du tycker om appen och vilka funktioner du skulle vilja ha för att göra appen ännu bättre. Förhoppningen är att skapa en gemensam yta för kommun, föreningar och organisationer i Hylte kommun. Appen kan även fungera som en bra plattform för medborgardialoger.

Vad vill du kunna göra i appen?

Vi tar gärna emot förslag och tankar om hur appen skulle kunna bli mer värdefull för just dig! Har du tankar på vad du vill kunna göra i appen? Skicka in ditt förslag till kommunikation@hylte.se. Märk rubriken med ”Hylteappen – förslag”.

Vill du att din verksamhet ska synas i appen?

Marknadsför din verksamhet, företag som förening, genom att knyta verksamhetens Facebooksida till Hylteappen. För att appen ska kunna visa information från Facebook krävs det att ni har en öppen Facebooksida och inte en Facebookgrupp.

Läs mer om hur din verksamhet kan synas i appen här.

Kontakt