Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Boende

I Hylte kommun får man många extra kvadratmeter per person och husdjur. Det finns flera sorters boende att välja mellan både på landsbygden och i tätorterna.

Undersökningar, gjorda av bland annat villaägarnas riksförbund, visar att barnfamiljer i Hylte kommun, jämfört med många andra kommuner, får mer pengar kvar i plånboken efter det att boende- och hushållskostnader betalts. Och det är naturligtvis positivt. Men det handlar inte bara om ekonomi. Att låta barnen växa upp i en trygg miljö där vuxna känner varandra och hjälps åt är värt nog så mycket.

Hitta boende

Det finns flera bostadsföretag som erbjuder hyreslägenheter i Hylte kommun. Söker du en villa eller gård rekommenderar vi dig att kontakta våra lokala mäklare.

Lev din dröm Hylte

För dig som söker ett boende på landsbygden som du kan forma själv driver Hylte kommun satsningen Lev din dröm Hylte. Projektet syftar till att möjliggöra för fler att bo och verka på landsbygden, bland annat genom att inventera obebodda fastigheter för att ge dem chansen till ett nytt liv. Gå in på www.levdindromhylte.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och läs mer.

Läs mer om:

Kontakt