Hylte gymnasieenheten
Vildmarksgymansiet vinterfärd

Vildmarksgymnasiet

Hösten 2015 beslutades det att Vildmarksgymnasiet ska avvecklas. Ingen mer antagning görs.

Vildmarksgymnasiet är det rätta stället för elever som gillar friluftsliv och har ett stort naturintresse. Efter avslutad studietid kan elever jobba med människor i naturen.

Vildmarksgymnasiet är en liten kommunal skola som erbjuder grundläggande behörighet till högskola och universitet. Det finns en närhet mellan skola och samhälle och det är enkelt att bygga relationer och kontaktnät för livet. Entreprenörskap genomsyrar alla våra utbildningar och det gör att du kommer att få den grundkunskap som krävs för att kunna arbeta som naturentreprenör och inspiratör.

Sidan uppdaterades: 2017-04-10  av: Helena Frisk
Tipsa en vän:

Hylte kommun | Storgatan 8, 314 80 Hyltebruk | Tel: 0345 - 180 00 | Fax: 0345 - 181 90  |  E-post: kommunen@hylte.se | Organisationsnummer: 212 000-1207