• 2018-05-23 09.47

Eldningsförbud i Hylte kommun

Från och med den 23 maj klockan 12:00 råder det eldningsförbud i Hylte kommun. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och ...

Samarbete skola och näringsliv

Skolan ska vara en naturlig del av samhället och samverka med företag, högskolor och organisationer. I Hylte kommun bedrivs olika projekt för att det entreprenöriella lärandet ska vara en naturlig del i lärandet.

Företagsambassadören

Under skolårets vårtermin anordnas Företagsambassadören där elever i årskurs 8 under en veckas tid gör ett arbete tillsammans med företag i Hylte kommun. Veckan avslutas med en mässa öppen för allmänheten där de deltagande företagen visar upp sina verksamheter.

Prao på företag

Under skolårets hösttermin och vårtermin finns det möjlighet för Örnaskolans högstadieelever att praktisera (praktisk arbetslivsorientering) på ett företag under en vecka.

Sidan uppdaterades: 2017-02-20